Kërko Vende Vakante

Informacionet e Kompanisë
3DSKAI
3DSKAI është duke revolucionarizuar prodhimin në Shqipëri.
Misioni ynë është përshpejtimi dhe adoptimi i teknologjive të industrisë 4.0 si 3D Printing dhe 3D Skanning në tregun tonë dhe më gjërë, ndërsa vizioni ynë është të bëhemi një ofrues i zgjidhjeve të plota për nevojat e prodhimit të industrive kryesore në Shqipëri dhe rajonin e Ballkanit.
Emri i personit të kontaktit: Arbi Bamllari
Numër kontakti:
Kategoria: Computer/IT
Madhësia e kompanisë:
Address1: