Të gjesh një punë kur je i ri nuk duhet të jetë e vështirë!

Ndaj është këtu !
hapësira e punëdhënësve

Regjistrohu dhe publiko vendet e tua vakante !

Portali online i punësimit i cili ka me 100-ndra të rinj të cilët janë duke kërkuar punë. Disa nga profilet e kompanive të cilat ofrojnë punë në portalin tonë:

Hapësira e punëmarrësve

Regjistrohu, krijo profilin tënd dhe apliko !

Mbi 20 kompani kanë vende të lira punë dhe po të kërkojnë ty. Nëse jeni i ri dhe je duke kërkuar një intership ose një vend pune ky portal është për ty. 

Vende të lira pune në: 

Trajnime dhe Këshillim Karriere

është një trajnim i fokusuar në fushën e shitjes ,i cili zhvillohet online dhe fizikisht.

Pjesëmarrësit do të pajisen me njohuri shtesë dhe strategji në fushën e shitjes si edhe do të njihen  me kërkesat që tregu i punës ofron.

Financuar nga

Financuar nga Ministri i Shtetit për Rininë dhe Fëmijët dhe Agjencia Kombëtare e Rinisë