TIDI

Ne jemi kompania e parë e shitjeve online në Shqipëri. Të krijuar në nëntor të 2011-ës, si pjesë e kompanisë Aladini Trade Partner bëjnë pjesë: Aladini, Bukinist, beba.al dhe ide dhuratash. Tashmë mbas 12 vjetësh eksperiencë kemi vendosur të kalojmë tregëtinë online në një tjetër dimension. Të gatshëm t’ju shërbejmë kudo që të ndodheni brenda pak orëve dhe njëkohësisht të sigurojmë çmimet më të lira për pothuajse gjithçka të nevojshme për ju