Blue Filters

Blue Filters Albania pjesë e BlueFilters Group , një ndër kompanitë e para Gjermane në botë e specializuar për trajtimin e ujit te pijshëm. Grupi Bluefilters është nga prodhuesit dhe shpërndarësit më të mëdhenj të filtrave të ujit dhe sistemeve të trajtimit të ujit në Europë .

I përhapur në më shumë se 120 vende të ndryshme të botës Bluefilters Group ka mbi 20 mijë bashkëpunëtorë dhe miliona klientë të kënaqur anë e mbanë botës. Stafi profesional i Bluefilters bën të mundur që kudo dhe kurdo të kemi mundësinë për të pasur të pranishëm sistemet e trajtimit të ujit që Bluefilters zotëron.