Kërko Vende Vakante

Informacionet e Kompanisë
SKAITECH
SKAITECH është kompania e parë e dronëve në Shqipëri, e themeluar në vitin 2020, me synimin për të arritur në 'SKAI'. Kompania ofron një gamë të gjërë shërbimesh, zgjidhjesh dhe produktesh me dron. Nga prodhimi dhe personalizimi i dronëve, deri te riparimi, konsultimi dhe trajnimi, SKAITECH është ofruesi kryesor për të cdo gjë të dronëve në Shqipëri dhe Kosovë. Ekspertiza jonë shtrihet në AI, sisteme pa pilot, robotikë, IoT dhe teknologjitë cloud, për të arritur vizionin e saj afatgjatë për zhvillimin e potencialit të dronëve, robotikës dhe AI. Kompania është e përkushtuar të ofrojë zgjidhje inovative dhe me ndikim për bizneset në një gamë të gjerë industrish, duke përfshirë infrastrukturën, energjinë, bujqësinë, sigurinë dhe mbrojtjen. SKAITECH ndihmon bizneset të kursejnë orët e gjata të punës dhe të krijojnë efikasitet në vendimarrje operacionale, ndërkohë që ofron inteligjencë të mirë biznesi e cila siguron edhe suksesin tregtar. SKAITECH po definon çfarë do të thotë "Prodhuar në Shqipëri".
Emri i personit të kontaktit: Arbi Bamllari
Numër kontakti:
Kategoria: Computer/IT
Madhësia e kompanisë:
Address1: